Thursday, May 15, 2014

Habis

Alhamdulillah. Got done with my foundation studies yesterday and now I am home and it's awesome because I get to watch the world cup AND spend Ramadhan at home which is - well - amazing.

Aku tak taula apa outcome keputusan aku nanti harapnya baik2 sahajalah. Aku ni cecita tinggi tapi studies takdela gempak mana. Takpe usaha tu yang penting. Usaha ke? Usaha inshaAllah. Apa yang aku mampu inshaAllah aku dah buat. InshaAllah.

Plan aku cuti ni?
1. READ AND THE MOUNTAISN ECHOED AAAAHHHH aku letak dalam kotak buku tu, tak kuarkan lagi. Nampak tak semangat aku untuk sorokkan buku tu daripada pandangan sebab aku takut dia distract aku dpd exam
2. Ganti pose hahaha gila kau last minute
3. Kemas bilik! wargh
4. Read read read (I bought a few more books when i bought ATME plus a few more I haven't read yet)
5. Tumblr
6. Secret Garden

Haha Secret Garden? Syampu kah? Cerita kah? Ingat tak cite Secret Garden? Korea tu. Aku mana layan cerita siri ni, bukan cam masa sekolah rendah dulu. Dulu aku pas balik sekolah tu memang petang2 tu sape kaco aku siap la. Homework aku siapkan cepat2, pastu dok depan tv makan cucur (tq bibik). Tapi makin tua ni masa pun takde, kalau ada pun bukan masa cerita tu tengah air jadi aku layan movie je lah. Tapi sejak ada teknologi mengdonlod dan mengkopi masuk laptop ni makin senang ya buat golongan muda follow cerita bersiri. gitu. Jadi Secret Garden ni cite first yang aku copy kat kawan haha k lambat wtv tapi aku ada tengok bbrapa episod kat laptop kawan aku pastu cambest je

Kbai jangan kacau. Doakan keputusan aku 3.5 ke atasss. Tu je aku mintak. InshaAllah. InshaAllah.

1 comment:

Nadia Sabrina said...

Kak Shafiqahhhh <3

akak sihat? :D

tahniah akak sebab dah habis foundation :)
nadia doakan akak berjayaaaa <3 In Shaa Allah, Aminnn :')